Skipiste Serfaus

Op naar Serfaus, Fiss en Ladis

Route, plattegrond en vignet

Een Autobahn Vignet voor een rit naar Serfaus - Fiss - Ladis is wel nodig als je over Bregenz rijdt. Rijd je over de Fernpass dan heb je geen vignet nodig want dan verlaat je bij Füssen / Reutte autobaan. Bij slecht weer en sneeuwval kun je het beste de Fernpass route vermijden. Ook tijdens de kerst- en voorjaarsvakantie kan het hier heel druk zijn en is de route via Bregenz veel sneller ondanks de extra kilometers. 

Autoroute naar Serfaus

De afstand van Utrecht tot Serfaus is ± 900 km en de reistijd bedraagt ± 10:00 uur. De aanbevolen route op de meeste navigatiesystemen gaat over de Fernpass maar deze route kun je het beste vermijden bij sneeuwval en slecht weer. Ook als het druk is zoals met kerst of in de voorjaarsvakantie kun je beter via Bregenz rijden, deze route is 45 km langer maar wel veel sneller. Bekijk de Bregenz-route

Met de trein naar Serfaus, Fiss en Ladis

Ook de trein is een mogelijkheid om lekker ontspannen in Serfaus - Fiss - Ladis te komen. Het dichtstbijzijnde station is in Landeck, een trein ticket boek je bijvoorbeeld via NS International. Een retourtje van Utrecht naar Landeck is er al vanaf € 85,-. De reis duurt ongeveer 11 á 12 uur en je moet 3 keer overstappen. De resterende reistijd van Landeck naar Serfaus - Fiss - Ladis bedraagt 40 minuten. Je kunt je weg vervolgen met de bus of met een taxi.

Met de bus naar Serfaus, Fiss en Ladis

Wil je op wintersport of zomervakantie naar Serfaus - Fiss - Ladis dan kun je een busreis inclusief accommodatie boeken bij Sunweb of Summit Travel. Je kunt ook een losse busreis boeken bij Interbus.

Bekijk busreizen

Vliegtuig

Wil je nog sneller in Serfaus - Fiss - Ladis zijn, neem dan het vliegtuig naar Innsbruck. De vluchttijd van Amsterdam naar Innsbruck is 1:40 uur. Daarna is het nog 92 km (1:15 minuten) reizen per taxi of bus.

Plattegrond Serfaus, Fiss en Ladis

Serfaus, Fiss en Ladis liggen in de deelstaat Tirol. De dorpen liggen op een zonneplateau en genieten daarom in de zomer en in de winter van volop zonneschijn als het weer het toelaat. Ladis is het eerste dorp aan de bergpas en ligt op een hoogte van 1.200 meter en heeft 1.139 inwoners. Fiss ligt op 1.436 meter en heeft 1.041 inwoners, Serfaus ligt op 1.427 meter en heeft 1.139 inwoners.