Skiles

Perfecte voorzieningen

Iedereen kan comfortabel leren skiën in Serfaus Fiss Ladis onder begeleiding van Nederlandse skileraren.

Skiles en skischolen

Wil je leren skiën of snowboarden of wil je je techniek verbeteren? In Serfaus Fiss Ladis vind je voor klein tot groot de beste faciliteiten die je kunt bedenken! Het skigebied staat al jaren bekend als één van de meest kindvriendelijke skigebieden van Oostenrijk. En omdat er al jaren veel Nederlandse toeristen komen zijn er ook veel Nederlandse skileraren. In zowel Serfaus als Fiss vind je een fantastisch kinderland en vanuit Ladis kun je in één keer met de gondel naar het kinderland van Fiss.

Nederlandse skileraren

Skischool Serfaus en Skischool Fiss-Ladis zijn twee van de beste skischolen in Tirol. Hun focus wordt gelegd op het bieden van lessen en service van topkwaliteit. Er zijn veel Nederlandse skileraren omdat SFL nu eenmaal zeer geliefd is bij Nederlandse wintersporters. Met behulp van de nieuwste methodieken helpen speciaal opgeleide medewerkers de kinderen spelenderwijs de basistechnieken aan. Binnen de kortste keren zijn het echte ski-fanaten geworden! SFL staat in Europa stevig in de top 3 skigebieden als het gaat om kindvriendelijkheid en de bijbehorende faciliteiten. Bekijk hieronder de filmpjes om een eerste indruk te krijgen. Klik hier voor meer informatie over wintersport met kinderen.

Skiverhuur

Ben je van plan ski's te huren? Ga dan naar onze skiverhuur pagina of bezoek www.skiverhuur.nl. Bij online skihuur wordt je skiset van te voren klaargezet en je loop straks zo de winkel uit met een passende uitrusting. Online skihuur is ook nog eens voordeliger.

Huur ski's online

Kinderland wintersport
Skiles kind
Bergrestaurant Serfaus

Skischool Fiss-Ladis