Kinderen en koeien op de alm

Voor kinderen genoeg speelplezier

Ervaar de leuke kinderactiviteiten in de alpen

Zomervakantie met kinderen

Serfaus Fiss Ladis biedt een avontuurlijke speeltuin met dieren, bergen, rivieren, bossen en bergen waar er achter elke rots iets nieuws schuilt dat ieder kind wil ontdekken. Kinderen zullen veel nieuwe vriendjes maken met wie ze de spannende uitstapjes, leuke spelletjes en coole activiteiten gaan beleven.

Avonturen beleven

Spannende avonturen in de bergen beleven door een expeditie in het mysterieuze binnenste van de bergen, boshutten bouwen, een kloofwandeling maken en voorbereiden op een gezellig avondje bij het kampvuur met spannende verhalen. De beroemde kinderboekenauteur van Oostenrijk, Thomas Brezina, heeft drie themapaden voor kinderen gecreëerd in Serfaus-Fiss-Ladis: Piratenpad (Piratenweg), Heksenpad (Hexenweg) en Ontdekkingspaden (Forscherpfad). Kinderen kunnen onderweg puzzels oplossen met een kleurrijk puzzelboekje, verkrijgbaar bij de informatiekantoren van Serfaus-Fiss-Ladis voor € 3. Alle opbrengsten ondersteunen lokale sociale projecten onder het initiatief “Country Charity – We are Family”, gesteund door Thomas Brezina.

Bekijk video

Voor de oudere kinderen met een smartphone is er een nieuw en interactief avonturenpark. Download de app op je telefoon en je kunt beginnen. Je scherm toont je huidige positie en je volgende doel op een luchtfoto. Bij elk station ontvang je nieuwe codes. Het doel is om de sporen te volgen om eindelijk het geheim van de mysterieuze Bear-schat te vinden. Voor de allerkleinsten van 0-2 jaar is er kinderopvang. Onder toezicht van de leidsters kan je kleintje spelen in de poppenhoek, ballenbak, op de glijbaan of worden er educatieve spelletjes gedaan.