Kinderen en koeien op de alm

Voor kinderen genoeg speelplezier

Ervaar de leuke kinderactiviteiten in de alpen

Zomervakantie met kinderen

Serfaus Fiss Ladis biedt een avontuurlijke speeltuin met dieren, bergen, rivieren, bossen en bergen waar er achter elke rots iets nieuws schuilt dat ieder kind wil ontdekken. Kinderen zullen veel nieuwe vriendjes maken met wie ze de spannende uitstapjes, leuke spelletjes en coole activiteiten gaan beleven.

Kinderen worden meestal verdeeld in 4 leeftijdsgroepen zodat de vakantie voor ieder kind een onvergetelijke ervaring wordt. De 4 leeftijdsgroepen zijn:

  • Mini's 3-4 jaar
  • Kinderen 5-8 jaar
  • Juniors 9-11 jaar
  • Chillers 12-15 jaar

Spannende avonturen in de bergen beleven door een expeditie in het mysterieuze binnenste van de bergen, boshutten bouwen, een kloofwandeling maken en voorbereiden op een gezellig avondje bij het kampvuur met spannende verhalen.

Voor de allerkleinsten van 0-2 jaar is er kinderopvang. Onder toezicht van de leidsters kan je kleintje spelen in de poppenhoek, ballenbak, op de glijbaan of worden er educatieve spelletjes gedaan.

Er is een bijzonder en innovatief driedelig programma (Thomas C. Brezina's Adventure Mountains) in Serfaus Fiss Ladis. Het is ontworpen om kinderen van verschillende leeftijdsgroepen een heel nieuw inzicht op de bergen, de natuur en het milieu te geven. Voor de expeditie heb je een "avonturenrugzak" nodig. Deze kun je lenen (€30,- borg) bij één van de drie VVV-kantoren, bij de loketten of bij je verhuurder. Aan het einde wordt er voor elk van de drie programma-onderdelen een certificaat overhandigd, mits de puzzels zijn opgelost!

Voor de oudere kinderen met een smartphone is er een nieuw en interactief avonturenpark. Download de app op je telefoon en je kunt beginnen. Je scherm toont je huidige positie en je volgende doel op een luchtfoto. Bij elk station ontvang je nieuwe codes. Het doel is om de sporen te volgen om eindelijk het geheim van de mysterieuze Bear-schat te vinden.