Kinderen op de ski

Beleef Serfaus met kids

Mooie oefenweides - kinderopvang - top faciliteiten

Wintersport met kinderen

Serfaus, Fiss en Ladis zijn optimaal ingesteld op families met kleine kinderen. Er zijn mogelijkheden om kinderen te leren skiën, maar ook kinderopvang is in dit gebied uitstekend geregeld.

Kinderland

Het winterparadijs ‘Kinderschneealm’ in Serfaus is gelegen aan het Komperdell middenstation. Bij het ‘Kinderschneealm’ wordt onderscheid gemaakt tussen het opleiden van beginners en gevorderden. Kinderen leren op een spelende wijze skiën en kunnen ook klimmen en spelen in het park.

De Murmlipark ligt in het midden van het centrum van Serfaus. In Murmlipark kunnen zelfs de allerkleinsten spelenderwijs leren skiën. Avontuur en plezier wordt mogelijk gemaakt door onder andere een draaimolen en een iglo voor kinderen tussen 3 en 4 jaar oud.

Kinderopvang en speelplaats

Houdt je kleine nog niet van het sneeuw en wil je zelf van een zorgeloze dag skiën genieten? Geen probleem, dit is mogelijk door kinderopvang aangeboden door de Murmlikrippe bij het dalstation van de bergbanen in Serfaus. De ruime omgeving van het Sonnenbahn middenstation heeft het allemaal, een speelplaats, een oefen gedeelte, Berta’s snowmobiel om kinderen te vervoeren en nog veel meer! Vanaf 3 maanden oud kunnen kinderen naar de kleuterspeelscholen in Fiss en Ladis. Kinderen kunnen onder andere spelen in de klimtoren, genieten van een film in de kinderbioscoop of uitrusten in de slaaphoek.

Er is ook wat meer actie voor kinderen te beleven. Vlakbij de Kinderschneealm kunnen kinderen vanaf 6 jaar op de kindermotor slee rijden in de veilige zone. Je kan ook op ontdekkingsreis door de Fiss Cave Wereld gelegen aan de Möseralm afdaling. Bij Berta's Indian Village aan de Ladis afdaling worden vele vragen over indianen beantwoordt op de Wilde Westen dag.

Plattegrond Kinderschnee-alm Serfaus

Plattegrond Murmlipark Serfaus

PLattegrond Bertas kinderland Fiss