Zomer serfaus landschap

Prachtige belevenissen in de Alpen

Beleef de geweldige activiteiten in Serfaus Fiss Ladis

Activiteiten in Serfaus, Fiss en Ladis

Serfaus, Fiss en Ladis kent een breed aanbod aan activiteiten waardoor er op geen enkel moment van verveling sprake is.

Klimmen

Kinderen kunnen de klimtoren of een klimmuur beklimmen. In Imst is er een grote klimhal. Als je meer uitdaging wil hebben tijdens het klimmen kan je kiezen voor de rotswanden met een moeilijkheidsgraad tussen 2 en 5. De hoogte is van 5 tot 25 meter. Het gebruik van een helm is absoluut noodzakelijk.

Op een Segway

Ontdek de natuur van Serfaus, Fiss en Ladis op een moeiteloze en speciale manier door gebruik te maken van een Segway. Segway is een scooter op twee wielen naast elkaar met een platform ertussen waarop je kan staan en een stuur die stabiliteit geeft.

Speciale Segway gidsen bieden een professionele introductie alvorens je aan een tocht begint. De gids begeleidt je ook op je tour over heuvelachtige boswegen, door schaduwrijke bossen en berghutten met een indrukwekkend uitzicht.

Paragliding

Geniet van de frisse lucht en het afwisselende landschap vanuit een ander perspectief. Van een ervaren piloot krijgt je instructies voordat je aan een vlucht kan beginnen. Bewonder de majesteuze bergen vanuit de lucht.

Rafting & Canyoning

Wil je de natuur ervaren op een sportieve manier in een team en ben je niet bang om nat te worden? Dan is rafting & canyoning in Serfaus, Fiss en Ladis een goede keuze. Wandelen door donkere kloven, abseilen vanaf bruisende watervallen of door snelstromende kanalen zijn enkele van de mogelijkheden. Je kan op kalm water een rafting trip plannen voor de hele familie.

Fietsen

Serfaus, Fiss en Ladis biedt de perfecte ervaring als het gaat om fietsend op verkenning gaan. De enige keuze die je moet maken, is op wat voor soort fiets je op verkenning wil gaan. Gaat je keuze uit naar een mountainbike, een e-bike of gewoon een fiets? Je bepaalt zelf je moeilijkheidsgraad. Daarnaast kun je ook genieten van de Bikepark Serfaus, Fiss en Ladis. De opgeleide gidsen zijn er om je te helpen met alles om op een spannende maar veilige manier van de fietspaden te genieten.