Wintersport en
Zomervakantie

Serfaus dorp

Appartementen in Fiss

Fiss is een leuk dorp en is door de goede kinderfaciliteiten voornamelijk populair bij families met kinderen. Met maar liefst 189 beschikbare appartementen heb je enorm veel keuze. Toch is het verstandig om je appartement in Fiss op tijd te boeken, zeker in de vakantieperiodes zijn de appartementen snel verhuurd.

Ligging appartementen

Fiss is centraal gelegen tussen Serfaus en Ladis en de prijzen van de appartementen zijn wat hoger in vergelijking met andere Oostenrijkse skigebieden. De ligging van de appartementen is zeer verschillend, het is dus zinvol om vooraf even de locatie te bekijken. Wil je altijd met gemak naar de skilift, kijk dan naar een appartement in Serfaus want daar loopt een ondergrondse metro door het hele dorp. Vanuit Fiss vertrekken twee gondelliften en je kunt direct de piste op richting Ladis - een mooie en lange blauwe afdaling. Fiss kent verschillende steile stukken dus sneeuwkettingen zijn soms nodig en moet je bij je hebben.

Appartement via de VVV

Serfaus Fiss Ladis heeft net zoals alle andere skigebieden een VVV (Tourismusverband) waar alle accommodaties in een overzicht staan. In Fiss heb je een ruime keuze aan accommodaties. Met liefst 189 appartementen is er altijd wel een geschikt appartement beschikbaar. De meeste accommodaties liggen dichtbij het centrum en het skigebied Serfaus Fiss Ladis. Om je op weg te helpen om een geschikt appartement te vinden hebben we de populairste aanbieders voor je op een rijtje gezet.

Zoek appartement

Serfaus

In het nabij gelegen Serfaus heb je keuze uit maar liefst 197 appartementen verspreid door het autovrije dorp. De prijzen van de appartementen in Serfaus zijn ongeveer gelijk met de prijzen in Fiss. De prijs-kwaliteitverhouding in het levendige dorp is uitstekend, een vakantie in Serfaus is dan ook zeker aan te raden!

Ladis

Ben je op zoek naar een goedkoper appartement? Dan is het lager gelegen dorpje Ladis een goed alternatief. Het prijsniveau van de appartementen in Ladis is redelijk gunstig in vergelijking met Fiss en Serfaus. In ladis heb je keuze uit 97 appartementen verspreid door het hele dorp.