Wintersport en
zomervakantie

Serfaus dorp

Appartementen in Serfaus

Serfaus telt meer dan 190 appartementen en vakantiewoningen van de in totaal 256 accommodaties die het dorp rijk is. Samen met Fiss is Serfaus dé nr 1. keuze van Nederlandse wintersporters.

Ligging appartementen

In het levendige en sfeervolle Serfaus kun je vanuit je appartement snel bij de skiliften komen dankzij de ondergrondse metro. Deze Dorfbahn heeft een totale lengte van 1,3 kilometer, telt vier stations en verbindt een parkeerplaats buiten het dorp met het dalstation van de skiliften aan de andere kant van Serfaus. Het centrum van Serfaus is autovrij en de prijzen van appartementen zijn er wat hoger dan gemiddeld. Dit vanwege de zeer goede kwaliteit, de prima faciliteiten in het dorp en het mondaine karakter van Serfaus.

Appartementen via de VVV

Via de VVV van Serfaus Fiss Ladis (Tourismusverband) boek je snel een vertrouwd en kun je kiezen uit 190 appartementen. Voor nog meer vakantiewoningen kun je een kijkje nemen op Oostenrijkdirect.nl. Mocht je een appartement in Serfaus willen boeken, wees er dan snel bij! Serfaus is namelijk vooral in trek bij Nederlandse en Duitse families met kinderen en de appartementen zijn er zo weg.

Zoek appartement

Ladis

Er zijn in Serfaus natuurlijk ook wel enkele goedkopere appartementen te vinden. Zeker buiten het hoogseizoen kun je genieten van zeer goede omstandigheden voor een prima prijs. Een ander alternatief is het nabijgelegen Ladis. De prijzen van de appartementen in Ladis zijn wat gunstiger dan in Serfaus en Fiss. Wel is het relatief kleine dorp een stuk rustiger en zit je verder weg van het skigebied.