Wintersport en
Zomervakantie

Serfaus dorp

Appartementen in Ladis

Ladis beschikt over 97 appartementen verspreid door het hele dorp. Met het ruime aanbod is er altijd wel een geschikt appartement te vinden. De prijzen van de appartementen zijn gemiddeld wat lager dan de prijzen van de appartementen in Fiss of Serfaus. Hier staat wel een iets minder gunstige ligging tegenover. Ladis is rustiger in vergelijking met de andere twee dorpen en het dorp bevind zich wat meer aan de rand van het skigebied. Er is een gondellift aan de rand van het dorp en de blauwe Ladis-abfahrt is een perfecte piste voor beginnende skiërs. 

Fiss en Serfaus

De buurdorpen Fiss en Serfaus beschikken samen over maar liefst 386 appartementen. De prijzen zijn gemiddeld wel iets hoger dan in Ladis, maar je zit wel dichter bij het skigebied en zeker in Serfaus is de skilift altijd in de buurt. » Aanbod Chalet.nl

Appartementen via de VVV

Via de VVV van Serfaus Fiss Ladis (Tourismusverband) boek je snel een vertrouwd je appartement in Ladis en kun je kiezen uit 97 appartementen. Nog meer vakantiewoning bekijken, kijk dan eens op Oostenrijkdirect.nl.

VVV boekingen