Après-ski

Serfaus, Fiss en Ladis kent een gezellige après- ski en een bruisend nachtleven. Er zijn vele sfeervolle bergrestaurants, pubs en cafés voor een drankje na het skiën of lekker stappen in de avond.

Feesten in Serfaus, Fiss en Ladis
Feesten in Serfaus, Fiss en Ladis

Na een dag skiën kom je gezellig samen in een van de populaire après- ski tenten zoals de Hexenhalm in Fiss met zijn prachtige terras. Hier kun je genieten van een onvergetelijk après-ski feest en 's avonds van een heerlijk diner in Tiroolse sfeer. In Serfaus heb je de Patschi en de George Pub om tot laat in de avond te genieten. In Fiss kun je in de Hackl’s Keller tot in de late uurtjes doorgaan met feesten. In Ladis is de Geigaloch de après-ski bar om gezien te worden. 

Après-ski toppers

Patschi

SERFAUS - Dorfbahnstrasse 82
Patschi
Tip
Patschi is te vinden in Serfaus direct aan de voet van de kabelbaan SÜD. Op de dansvloer geniet je van een drankje met gezellige mensen om je heen en dans je totdat je niet meer kunt.

Hexenalm

FISS - Seilbahnstraße 42
Hexenalm
Tip
Rechtstreeks van de piste naar het gezellige terras of de bar en gelijk beginnen met feesten. De Hexenalm gaat 's avond over van après-ski in een restaurant waar je gezellig kunt zitten en goed kunt eten.

BamBam

SERFAUS - Dorfbahnstrasse 74
BamBam
Als je vanaf de liften het dorp inloopt dan kun je BamBam niet missen. BamBam is de plek om na het skiën te genieten van een drankje. Er komen natuurlijk bekende hits voorbij en je kunt er warme wafels en hotdogs krijgen.

Geigaloch

LADIS - Dorfstraße 71
Geigaloch
Ook bij de Geigaloch kun je direct vanaf de piste de après-ski in. DJ Andi zorgt voor de juiste muziek en sfeer. Een perfecte skidag sluit je af met après-ski of in het restaurant van de Geigaloch.

Hackl's Kaller

FISS - Obere Dorfstraße 24
Hackl's Kaller
Van 16:00 tot 04:00 is de après-ski los in Hackl's Kaller! De muziek zorgt voor de après-ski sfeer, waarvoor iedere avond uw huis-DJ klaar staat.Van 16:00 tot 04:00 is de après-ski los in Hackl's Kaller! De muziek zorgt voor de après-ski sfeer, waarvoor iedere avond uw huis-DJ klaar staat...